Sztárban sztár leszek! zsűrije

Elkerülhetetlen, hogy egy-egy tehetségkutatóban ne adódjanak félreértések, nézeteltérések a zsűriben. Nem volt ez másképp a TV2 új szuperprodukciójának, a Sztárban sztár leszek! című műsor előválogatóján sem, ahol Tóth Gabi és Horváth Tomi feszült egymásnak.

A Sztárban sztár leszek! rövid előzetesében látható, hogy a produkció két mestere, Tóth Gabi és Horváth Tomi között nézeteltérés alakult ki. A fiatal énekes kivonult a felvételről, leállt a forgatás is.

„Tomi egy őstehetség, amihez szorgalom és szakmai alázat párosul. Ismerem és szeretem a munkásságát, és azt gondolom, hogy ő jó példa sok fiatal számára. Ettől függetlenül nem mindenben értettünk egyet az eddigi felvételek során, vagy nem feltétlenül ugyanazt gondoltuk egy előadóról. Egy ilyen helyzetben elég nagy mindenkin a nyomás, és érzékenyebben reagálunk egy-egy szituációban. Azóta Tomival megbeszéltünk mindent, és természetesen töretlen köztünk a jó kapcsolat” – mondta a Borsnak Tóth Gabi, és nincs ezzel másképp zsűritársa sem.

„Természetes, hogy olykor adódnak olyan helyzetek, amikben nem vagyunk egy véleményen. Ez történt itt, az előválogató során is, de a kezdeti feszültség után tisztáztuk a dolgokat, és töretlen a jó kapcsolatunk Gabival. Mindannyian szerettünk volna igazán erős karaktereket válogatni a csapatainkba, de ott néhány momentum után úgy éreztem, hogy a zsűritársaimmal szemben némileg háttérbe szorulok. Abban a helyzetben Gabi is inkább Bereczki Zoli csapatát erősítette, amit nem éreztem egészen megalapozottnak. Tény, hogy eleinte én is kevésbé voltam tapasztalt ebben a szerepkörben. Abban a pillanatban ez kicsit érzékenyen érintett, de szerintem végül szuper csapatok álltak össze, és alig várom a folytatást” – fejtette ki véleményét Tomi.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató