Balázs Fecó

A két legendás énekes jól ismeri egymást, szinte egyszerre kezdődött pályafutásuk. Balázs Fecó nagyon jól tudja, min megy keresztül Rózsi, hiszen neki is volt súlyos betegsége. A mai, siófoki nagykoncertjén a Liszt Ferenc-díjas énekes még a rádióban is zenésztársának dedikálta dalát.

 Balázs Fecó tisztában van vele, hogy az agyérgörcse után lábadozó Demjén Ferenc mennyire szenved a lemondott koncertek miatt.

„Bízom benne, hogy Rózsi minél előbb felépül és visszatér a színpadra” – mondta a Blikknek a dalszerző. „A teljes gyógyulást az jelentené neki, ha újra a közönségnek zenélhetne. Tudom, hisz nekem is ez a gyógyszerem. Azt is mondhatnám, minket ez tart életben, és ezt csak az tudja, akinek vannak vagy voltak ilyesféle problémái.”

A legendás énekes hozzátette, hogy siófoki koncertjén Rózsi mellett a szintén beteg Lerch Istvánért, és Fekete Gyuláért is szólnak majd a dalok.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató