Jolly és Suzy

Eddig csak bizakodtak a rajongóik, hogy újra összejöttek. Közösségi oldalukon „buktak le”, és most beszéltek arról, mi kellett kibékülésükhöz.

Sokkolta a mulatós pár rajongóit, amikor kiderült, Jolly és Suzy külön utakon folytatják. Ügyvédeiknél már készen álltak a papírok a váláshoz, dühösek voltak egymásra. Négy hónap különélés elég volt ahhoz, hogy az énekes rájöjjön, családjával szeretne tovább együtt élni. Királyvári Zsuzsanna, vagyis Suzy pedig képes megbocsájtani.

„Eddig is nagyon nehéz volt a fellépéseken a szerelmes duetteket előadni ebben a helyzetben. Pár hete azonban az egyik dalnál Suzy úgy nézett rám, hogy elgyengültem. Beláttam, ő az igazi” – árulta el a Blikknek Jolly. „Egyikünk sem hibátlan. Minden egyes napot reggeltől estig, plusz az éjszakákat is együtt töltjük tíz éve. Talán túl sokat is voltunk együtt... Ezért mindkettőnknek voltak sérelmei, amik halmozódtak. Elkerülhetetlen volt a robbanás, de kellett ez a külön töltött négy hónap, mert nem volt olyan nap, hogy Suzy vagy a kislányunk, Zsuzsika ne jutott volna az eszembe.”

Suzy elismerte nehéz hónapokon vannak túl, de a legfontosabb, hogy visszataláltak egymáshoz.

„Nőként olyan traumának éltem meg Jolly elköltözését, mintha meghalt volna egy szerettem, de örülök, hogy újra együtt vagyunk. Szeretem Jollyt, és ha egy fájdalmas szakítás kellett is hozzá, kiderült, ő is szeret engem” – árulta el a napilapnak.

A házaspár a rossz emlékek miatt még arra is vállalkozik, hogy régi családi házukat eladják, és új közös otthont keresnek.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató