MC Hawer. és Fanni

MC Hawer megdöbbentette a rajongóit, amikor összeköltözött a nála 33 évvel fiatalabb barátnőjével. Közösségi oldalát elárasztotta közös, szerelmes képekkel, ezért is volt meglepő, amikor most kiderült, vége a boldogságnak.

Koczka Géza szomorú a szakítás miatt, de most már tudja, a korkülönbség mégis számít. A zenész, amikor beleszeretett a 20 éves borsodi lányba, még azt hitte ez a kapcsolat élete végéig tart. De a rózsaszín buborék hamar kipukkadt.

„Február óta tudtam, ez már nem az az álom. Szomorú és csalódott vagyok, de harag nincs bennem, csak értetlenség és egy kérdőjel, mert a jelek szerint nem vagyok alkalmas arra, hogy egy fiatal nő számára ideális társ legyek” – árulta el a Blikknek MC Hawer. „Fanni agyonnyomott a ragaszkodásával, és ezt idővel ő is belátta. Fél évvel az összeköltözésünk után már csak a mosdóban lehettem egyedül. Mindenhová követett és mindenbe belekötött. A kis veszekedések megnőttek, ő pedig egyre magasabb lóra ült. Hiába mondogattam neki, onnan nagyot fog esni, és rossz volt megélni, ahogy fogyásnak indult a tisztelete. Egyre feszültebb lettem. Pár hete volt egy csúnya veszekedésünk, ami után már a szomszédok is ránk szóltak az ajtócsapkodások miatt!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató