Demjén Ferenc

Heteken belül elhagyhatja a kórházat végleg a Kossuth-díjas énekes. Demjén Ferenc négy hónapja kapott agyérgörcsöt, de augusztus 20 óta már a harmadik hétvégét tölthette otthon dióspusztai birtokán.

Egy emberként aggódott az ország az énekesért, amikor májusban kórházba került. De amióta a hétvégéket imádott birtokán töltheti, sokat javult az állapota. Az énekes már a decemberi hagyományos Arénás koncertjét tervezi, és alig várja, hogy novemberben elkezdjék a próbákat.

„Rózsi túl van a nehezén, ami sok erőt és hitet ad neki” – árulta el a Blikknek egyik ismerőse. „Hogy hétvégékre hazajárhat, azt jelenti, már a szakápolói felügyelet sem indokolt. Persze óvatosabban, komótosabban sétál, de lassan újra a régi. A kedélyállapotán is nagyot lendített, hogy hazajárhat. Újra úgy viccelődik, mint azelőtt. Olvas otthon, tévézik vagy zenét hallgat. Már a lépcsőzés is jól megy neki. Az orvosai szerint sokat segíthet a mielőbbi gyógyulásában, hogy családi környezetben van. Ebben az állatai is benne vannak, mert a macskákat, a kutyákat, a lovakat és a szamarakat is szinte családtagnak tekintik. Ha minden jól megy, szeptember végén, legkésőbb október elején végleg hazaengedik.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató