Dékány Sarolta és Koós Réka

Több, mint fél éve hunyt el a legendás táncdal énekes. Koós János özvegye mai napig nem bír megbirkózni a veszteséggel, el akart költözni az emlékekkel teli közös otthonból. Meg is hirdette a hatalmas házat, de most váratlan döntést hozott.

Még az utcára sem megy ki szívesen Dékány Sarolta, amióta elhunyt a férje. Koós Jánossal közel ötven évet élt le boldogságban, szeretetben. Az énekes halála után az özvegy összeomlott. Bár a család és a barátok azt hitték, hamar összeszedi majd magát, de ő bezárkózott, nem megy sehová, hiába hívják. Eleinte szeretett volna menekülni hat hálószobás budai villájuktól is, ahol felnevelték két gyermeküket. Meg is hirdette az ikerházat, 196 millió forintért, de most meggondolta magát.

„Nem, nem, nem, a ház nem eladó! Túl sok szép emléket rejt, amiktől nem tudok, de már nem is akarok elszakadni. Korábban jó döntésnek tűnt a költözés, de a hirdetés hamarosan eltűnik az oldalról. Úgy döntöttem, nem megyek innen sehová!” – mondta Dékány Sarolta a Ripostnak.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató