Kökény Attila

Kökény Attila boldogan készült a nagypapa szerepre, ám sajnos egyelőre még erre várnia kell, ugyanis fia és párja babája elment.

Kökény Attila néhány hónapja boldogan újságolta, hogy hamarosan kisgyerek érkezik a családba, és nagypapa lesz. Sajnos a kisbaba nem maradt meg, pedig Attila komolyan készült a nagyszülői szerepre, nemcsak a dohányzásról mondott le, hanem úgy döntött, alkoholt sem iszik többé.

„Sajnos, a baba elment” – árulta el a Blikknek az énekes, aki a részletekről nem akart nyilatkozni.

„Hét hónapja tettem le a cigit és ötödik hónapja nem ittam egy korty alkoholt sem. Egyszerűen tudni akartam, hogy van-e ekkora akaraterőm, hogy harminc év után abbahagyjam a dohányzást. Az ital persze sosem volt probléma, de azért a bulikban rendszeresen lecsúszott egy-kettő. De már nem, most is ásványvizet iszom. Persze, eleinte feljött négy kiló, de azt hamar le is dolgoztam, ami annak is köszönhető, hogy edzek és rengeteg bulim van. Megcsinálok harminc bulit egy hónapban még mindig, de nagyon jól bírom. Életem legjobb döntése volt, hogy leszoktam. Az éneklésnél sokkal jobban veszem a levegőt, jobb a közérzetem, nem büdös a bőröm, nem büdös a szám” – tette hozzá Attila.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató