Vasvári Vivien

Bombaként robbant a hír néhány héttel ezelőtt, hogy Vasvári Vivien szakított Fecsóval. A csinos üzletasszony azonban nem szomorkodik, újra randizni kezdett és hamarosan beadják a válási papírokat is.

„Nem zárkóztam a négy fal közé, nem is vonultam apácazárdába. Egy hónapja élünk külön Fecsóval, és bár nem vagyok az a típus, aki rögtön más férfival bújik egy ágyba, most már randizom. Nem szeretnék egyelőre többet mondani, de van valaki, akivel mostanában találkozgatunk, tőle kaptam a virágot is” – mondta a Blikknek Vivien, majd elárulta azt is; Fecsó felmondta közös bérleményüket, így hamarosan új otthonban folytatja az életét gyermekeivel.

„November első hetében lesz a nagy átköltözés. Szerencsére nem megyünk messzire, abban a lakóparkban, ahol most is élünk, van egy lakásunk, és bár kisebb, mint a mostani, jól megleszünk ott a gyerekekkel. Aztán, ha eljön az ideje, ismét lesz egy apafigura mellettük” – tette hozzá a sztáranyuka, aki ezek után nem igazán mondhatja el magáról, hogy ’luxusfeleség’.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató