Fehérvári Gábor Alfréd

Boldogan mondott igent a műsorvezetői felkérésre a Család-barát magazinnak. Fehérvári Gábor Alfréd, Rátonyi Krisztával vezeti hamarosan a Duna Televízió népszerű műsorát.

Freddie és Kriszta összeszokott páros. Vezették már A Dalt, és az Eurovíziós Dalfesztivált is. De most nem show műsorban kell helytállnia az énekesnek, hanem beszélgetősben, ami teljesen más.

„Örülök, hogy Kriszta lesz mellettem: ismerjük, megértjük egymást és jól is működünk együtt” – mondta a Blikknek Freddie. – Régóta vágytam egy ilyen jellegű kihívásra. Számomra új ez a szituáció: sorra jönnek a különböző témák és vendégek. Másképp kell készülni egy beszélgetős műsorra, mint például A Dalra, hiszen jóval nagyobb hangsúlyt kap a moderálási készség. Fontos, hogy végig ott legyek fejben, érdemben kérdezni tudjak. Ehhez pedig ismerni kell a beszélgetőtársat és megtalálni a közös hangot. Minden témára nyitott vagyok, kíváncsian várom!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató