Dékány Sarolta és Koós János

Koós János hét hónapja hunyt el, azonban özvegye fájdalma máig nem enyhült. Dékány Sarolta már-már belebetegedett a gyászba, jelentős súlyt veszített, és cukorbeteg lett.

„Nem vagyok jól! Könnyebb lett volna, ha én megyek el előbb. Továbbra sem tudok aludni, egyszerűen nem megy. Nem érzem jól magam a bőrömben. A napomat kiteszik azok a teendők, amiket Jani halála kapcsán kell végeznem. Emellett folyamatosan fogadom az érdeklődőket, akik azért jönnek, hogy megnézzék a házamat, mert az újságokban megírtak ellenére továbbra sem mondtam le arról, hogy eladjam” – mondta a Star magazinnak Dékány Sarolta, aki cukorbeteg lett, így naponta ötször kell étkeznie. Az özvegynek ez azért okoz nehézséget, mert nincs étvágya, ezért pedig jelentős súlyt veszített. Hangulata nem a régi, ezért látogatókat sem fogad szívesen.

„Jönnének szinte mindennap, ha kérném és szeretném, de nincs rá igényem. Inkább magamban szeretnék most még jó ideig lenni. Nem tudom, ez mikor fog megváltozni, de most egyedül érzem jól magam, nincs szükségem társaságra” – tette hozzá Sarolta.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató