Komár László

Hét évvel ezelőtt, utolsó felesége karjaiban hunyta le örökre a szemét Komár László. A legendás táncdalénekes kétszer vette el Krisztinát, aki azóta is közös otthonukban él. Az özvegy most már úgy érzi, megbékélt a férje halálával.

Egy ország borult gyászba, amikor 2012. október 17-én Komár László elhunyt. A népszerű énekes hatalmas űrt hagyott maga után rajongói, és felesége, Krisztina szívében is. Komár László halála előtt évekig küzdött nyirokmirigy daganattal. Özvegye, akit kétszer is elvett, a nagy szerelme volt, szinte mindent úgy hagyott közös otthonukban, ahogy a tragédia előtt volt.

„Mindig annak nehezebb, aki itt marad – mondta a Blikknek Komár Krisztina. – Olyan embert ápolni, akiről biztosan tudom, hogy elmegy, emberfeletti lelkierő szükséges. Úgy kellett neki adni az utolsó csepp energiámat, hogy ne lássa rajtam a kétségbeesést, a fájdalmat. Hat évig titkoltuk a bajt, gyógyulások, műtétek és reményteli időszakok közepette… Érzem, hogy a halála után sem hagyott el. A lakásban is minden úgy maradt, ahogyan volt, a fürdőszobában most is a fogason lóg a köpenye, a polcon van a parfümje. Az előszobában útra készen várja az a táskája, amit a fellépésekre vitt, benne a jampi-fésűje, a cipőkanál, hogy felvehesse a táncoló fekete lakkcipőt. Ha valahonnan hazaérek, mindig köszönök neki!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató