Curtis és Majka

Az ország legsikeresebb előadóivá váltak együtt, mégis csúnya szakítás lett a vége a két rapper kapcsolatának. Pedig nem csak a zenében, hanem a magánéletben is összetartoztak, legjobb barátok voltak éveken keresztül. De Curtis függősége eljutott arra a pontra másfél évvel ezelőtt, ami felett már Majka sem tudott szemet hunyni. Az elmúlt hónapok nagyon nehezek voltak mindkettőjük számára, de sikerült megbeszélniük a dolgokat, és kibékültek.

Kérdés nem fér hozzá, hogy Curtis függéségének Majka kirohanása, és gyermeke érkezése vetett véget. Legalábbis ez a két dolog kellett hozzá, hogy bevallja magának, hogy gond van, és elvonóra vonuljon. Az elmúlt másfél évben megjárta a poklot a rapper, de amióta megszületett kisfia, házas lett, és tiszta, minden jóra fordult. Múlt héten jelentették be Majkával közösen, hogy szent köztük a béke, és folytatják a közös munkát. Széki Attila most először beszél arról, hogyan békültek ki.

„Már nem az vagyok, aki egy éve voltam. Tanultam a hibáimból. Az első helyen a családom áll és az, hogy boldognak lássam őket” – mesélte a büszke apuka a Story magazinnak. „Majka mondta, hogy nagyon hiányzom, szeretné, ha újra együtt zenélnénk. Meghitten, bensőségesen beszéltünk egymással, úgy, mint nagyon rég. Mindketten megkönnyeztük, hogy visszataláltunk egymáshoz. Egymás nélkül is sikeresek voltunk, de együtt még erősebbek vagyunk. A közönség így szeret minket...”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató