Radics Gigi

Radics Gigi Velencében készült fotója verte ki a biztosítékot rajongóinál. Az énekesnő kapott hideget-meleget az épp árvízzel küzdő Velencében készült posztja miatt.

Gigi nemrégiben Velencében járt, ahol a város épp az árvíz ellen küzd. Az énekesnő gumicsizmában, zsákkal a lábán pózol a Szent Márk téren a vízben, arra azonban nem számított, hogy rossz szemmel nézik majd az ártatlannak szánt fotóját, melynek követői hangot is adtak Instagram-oldalán - szúrta ki a life.hu.

„Amúgy ketten meghaltak az árvíz miatt, csak mondom...” – írja egyik követője, melyet több követett még: „Szerintem annyira nem vicces hogy ilyesmi helyzet van ott…”, „Az ott lakók biztos nem így vigyorognak... nem is értem ezt a képet.”

Többen javasolták az énekesnőnek, hogy távolítsa el a fotót, ám a kép máig fellelhető Gigi oldalán. Insta-sztorijában keményen megmondta véleményét az őt ért vádakkal kapcsolatban.

„A rosszindulat határtalan. Először is nem vagyok celeb, én énekesnő vagyok. Másodszor pedig egyáltalán nem vagyok kárörvendő! Ez a kép akkor készült, amikor még nem volt veszélyesen magas a vízszint Velencében, ha nem látnád, más emberek is láthatóak a képen, akik szintúgy fotózkodtak, ahogyan én. Sajnos, azóta már nagyon magas a vízszint, valószínűleg most nem ilyen boldogan állnék ott. Sajnálom, ami történik és remélem, minél előbb megoldódik.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#velence #venezia #happiness #happymoments #smile #lovemylife 🥰❤️

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató