Tóth Katica

November elején jelent meg Tóth Katica második nagylemeze. Az énekesnő nagyon büszke az albumra, hiszen rengeteg energiát és munkát fektetett bele. A Sztár Limonádénak elárulta, megéri küzdeni az álmainkért, még ha az sok lemondással is jár. Katica azonban a jövőben más terveire is szeretne koncentrálni, ugyanis szívesen lenne műsorvezető, amiben nemrégiben ki is próbálhatta magát.

Tóth Katica ma már kezében tarthatja munkája gyümölcsét, ugyanis megjelent második nagylemeze, Így kell ezt csinálni címmel. Lapunknak mesélt az albumról, terveiről és érzéseiről.

- Stílusát tekintve kissé másabb ez az album, mint a két évvel ezelőtt megjelent lemezem. Megmaradtam a mulatós- és a popzenén belül. Jónás Bélával kezdtem el dolgozni tavasszal, neki köszönhetem az újabb stílust, amit most hallhatnak tőlem a rajongók. Tizennégy dal található a CD-n, ennek nagyjából a felét írtam én, a többit pedig vendégszerzők. Mindegyik nóta közel áll hozzám, ha mondhatni, a gyerekeimként tekintek rájuk – kezdte lapunknak Katica, aki teljes egészében kicserélődött az utóbbi hónapokban.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató