Ruszó Tibi

Ruszó Tibi idei karácsonya egészen más lesz, mint az eddigiek. Az X-Faktor győztese és családja számára nem ismeretlen a nélkülözés, azonban most kedvenc ételei kerülnek majd az asztalra, és senki sem fog éhesen távozni tőlük.

„Nálunk az a hagyomány, hogy az összes testvér, unokatestvér összegyűlik, és együtt zenélünk, énekelünk. Mivel sokszor nem volt pénzünk, így kevés ajándék volt a fa alatt. Anyuék arra mindig figyeltek, hogy a gyerekeknek legyen meglepetés, de egymásnak időnként nem adtak semmit. Amióta felnőttem, igyekszem mindig valami aprósággal kedveskedni nekik, de idén még titok, mit rejtek a fa alá” – mesélte őszintén a Blikknek Tibi, akinek idén a kedvenc étele került majd az ünnepi asztalra.

„A rántott hús a kedvencem, de eddig ritkán volt nálunk. Anyukám megígérte, a krumplisaláta mellé idén annyit süt, amennyit csak szeretnék. Korábban az ünnepeken is kevés étel jutott az asztalra, de idén biztosan több lesz! Bár a nyereményt még nem kaptam meg, van mit ünnepelnünk, szóval remélem, senki nem marad éhes, amikor feláll az asztaltól” – tette hozzá az énekes.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató