Gesztesi Károly

A január 4-én elhunyt Gesztesi Károlyt az egész ország, így Budakalász is gyászolja, ahol a színész élt. A Ripost úgy tudja, hogy a helyi önkormányzat méltó módon szeretne megemlékezni a művészről.

Budakalász városa nagyon büszke arra, hogy Gesztesi Károly otthonául szolgálhatott. A városi könyvtár Facebook-oldalán emlékezett meg a színészről.

„Ma tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly színművész, 56 évet élt. A sokoldalú és igen népszerű színész régóta Budakalászon élt a családjával. Többször is részt vett a rendezvényeinken, és néhány évvel ezelőtt az egyik zenés színházi darabjuk próbáit a Faluházban tartották a társulattal. Nyugodjék békében!” – idézi a posztot a lap.

A Ripost információi alapján a budakalászi városvezetés felvetette azt az ötletet, hogy díszpolgári címet adnak a néhai művésznek.

„Gesztesi Károly és családja hosszú évek óta éltek a településen és természetesen büszkék vagyunk rá, hogy nálunk találták meg az otthonukat. Budakalász városvezetését is mélyen megrázta a halálhír, hiszen Gesztesi Károly személyében egy igazi lokálpatriótát veszítettünk el” – mondta Péterfi Gábor, dr. Göbl Richárd polgármester tanácsadója.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató