Koós Réka

Szívszorító pillanatokat élt át a gyönyörű színésznő a Papp László Budapest Sportarénában rendezett 50+ éves Táncdalfesztiválon. Tavaly még Koós János szórakoztatta a közönséget, de most neki állítottak emléket barátai.

Nagyon nehéz pillanatokat élt át a színpadon tízezer ember előtt Koós Réka, aki az Úgy szeretném meghálálni és a Mama című dalokat adta elő. A színésznő a tavaly márciusban elhunyt legendás énekesre, az édesapjára gondolt közben, el is pityeregte magát.

„Borzasztó, nagyon rossz érzés fogott el” – vallotta be a Blikknek Koós Réka, aki annak viszont nagyon örült, hogy édesanyja ott ült a nézőtéren. „Nem is tudom, miért feltételeztem, hogy nem lesz az, de nagyon nehéz volt most énekelni… Nem szoktam előre gondolkodni, vajon mit érzek majd a színpadon, csak teszem a dolgom, hiszen ez a munkám, de ez most szíven ütött. Bolond vagyok, amiért nem számítottam erre, de igazság szerint már az előző napi Mamma Mián, ahol Muri Enikővel (29) játszottunk, szintén elpityeredtem. Akkor már tudtam, hogy itt baj lesz. Persze, ugyanakkor csodálatos élmény volt itt énekelni, nem mindennap áll az ember az aréna színpadán egy szimfonikus zenekarral a háta mögött, felejthetetlen este volt.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató