Oláh Ibolya

Oláh Ibolya évek óta kerüli a nyilvánosságot. Interjút is csak kivételes esetekben adott. Most azonban elárulta döntésének okát, illetve arról is mesélt, mennyire megváltozott az élete.

„Szándékos volt, hogy távol tartottam magam a szereplésektől, már csak azért is, mert sok jót nem kaptam. Az emberek másképp könyveltek el, hiába bizonygattam éveken át, hogy nem olyan vagyok, amilyennek gondolnak. Zavart, hogy más képet látnak rólam, ami a mindennapjaimat is megkeserítette, ezért is rándul görcsbe a gyomrom, ha a színpadon kívül szerepelnem kell. De nem tűntem el, ugyanolyan aktívan dolgozom” – árulta el Ibolya a Story magazinnak, aki azt is hozzátette, ma már sokkal kiegyensúlyozottabb az élete.

„Nyugodtabb lettem, amihez az is hozzájárult, hogy eltávolodtam attól az élettől, amibe a Megasztár után csöppentem bele. Ami onnantól következett, az nem tett jót. Nevelőotthonból jöttem, ahol éldegéltem a magam zaklatott lelkivilágával, és belekerültem egy olyan valóságba, ahol állítólag mindenki a barátom. (...) Hirtelen meg kellett tanulnom, hogy nem mindenki jó és tisztességes, és amit a gyermekotthonban tanultunk a becsületről, a szeretetről, itt nem érvényes” – tette hozzá.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató