Peller Károly

Az Operettszínház sztárjai egy beteg kisfiúnak akartak segíteni, így jótékonysági koncertet szerveztek. Azonban a gyermek mielőtt ez létrejöhetett volna, feladta a küzdelmet.

A jótékonysági koncert a 13 éves, agydaganattal küzdő gyermek gyógyítására jött volna létre. Magyarországon már nem volt megfelelő gyógymód, ezért akartak segíteni az Operettszínház sztárjai Zsomboron.

„Kapcsolatban voltunk Zsombor családjával, főleg Szendi Szilvi és Dolhai Attila, így még nehezebb megszólalni erről. A szerda reggeli hír óta igazából magunkhoz se tértünk. Egy hete lehetett tudni, hogy baj lesz, de az ember mindig bizakodik, hogy nem történik meg a legrosszabb. Sajnos megtörtént. Egész délelőtt beszélgettünk, hogy mi ilyenkor a legjobb megoldás. Iszonyú nagy volt a dilemma, hogy megtartsuk-e a koncertet, de végül arra jutottunk, hogy lemondjuk. Még akkor is, ha a befolyt összeget más beteg gyerek megsegítésére tudtuk volna fordítani. Éreztük, hogy nem tudtunk volna vidámkodni, én szerintem sírva fakadtam volna éneklés közben” – mondta a Ripostnak Peller Károly.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató