Gáspár Bea

Gáspár Bea Kandász Andreának vallott a Kandász Mamik-Sztár Mamik felvételén egy rettenetes tragédiáról. Mindössze három éves volt, amikor elveszítette kisöccsét.

Gáspár Beának kislányként kellett egy szörnyű traumát átélnie. A kétgyermekes anyuka nagyon vágyott egy kistestvérre, azonban Gáborka sosem térhetett haza a kórházból. Sokáig nem érette, mi történt, és miért nem vitte haza édesanyja szeretettel várt kisöccsét.

„Kislány voltam, amikor született volna egy testvérem, vagyis meg is született, csak szegény már holtan jött a világra… Akkoriban még nem volt ultrahang, a röntgen pedig nem mutatta ki előre, hogy baj lehet. Ő lett volna Gábor… Arra emlékszem, hogy nagyon rossz volt ez nekem is, hiszen vártam, hogy anyu hazajöjjön a kisbabával. Folyamatosan kérdezgettem is őt, hogy hol van a tesóm, de ők először nem akarták megmondani, hogy mi történt. Azt mondák, hogy nem fog hazajönni, mert ő már az angyalokkal játszik. Én persze nem értettem, hogy ő miért szereti jobban az angyalokat, mint engem, így végül azt mondták nekem, hogy szegényke nagyon beteg volt és ezért halt meg. Ők maguk sem tudták igazán, hogy mi történt. Emiatt volt félelem bennem és mindenkiben, amikor kiderült, hogy császározni kell…” – idézi a Ripost a műsorból Beát.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató