Ganxsta Zolee

Elmúlt 50 éves, de mit sem veszített népszerűségéből a rapper. Ganxsta Zolee tele van fellépésekkel, több televíziós műsorban is szerepel, de a szerelmi életben nincs szerencséje.

A nagyszájú énekes élvezi a szereplést, poénjait a Nicsak, ki vagyok? show műsorban is osztogatja. Emellett Zolee büszke édesapa, lánya egyre több területen csillogtatja meg a tudását: gitározni tanul és a Vasasban párbajtőrözik. De mégsem kerek a rapper élete, újra szingli.

 „A magánéletemben valahogy nem sikerül, az istennek nem akar működni” – vallotta be a Story magazinnak a sztárapuka. „Az ember nem lehet mindenben jó, én speciel ebben nem vagyok. Imádom a volt szerelmemet, de nem működött a kapcsolatunk, és nem feltétlenül csak énmiattam. Korábban nagy vadász voltam, de ha leteszem a voksomat, ha beleszeretek valakibe, akkor számomra csak ő létezik. Nagyon tudok ragaszkodni, de ha megbántanak, attól meg tudok rogyni, nem tudom lazán kezelni. Olyankor depresszióba esem, és magam alatt vagyok. Nem tudom, miért nem sikerül, de már nem is gyötröm magam ezzel. Inkább azzal foglalkozom, amiben jó vagyok...”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató