Curtis

Curtis ugyan örömmel mondott igent a Nicsak, ki vagyok? felkérésére, azonban azt nem gondolta, mennyire nehéz időszak vár rá, ugyanis a műsor szigorú szabályai miatt nem beszélhetett a szerepléséről. A rapper azért élte meg különösen rosszul ezeket a heteket, mert felidéződött benne a „múlt”.

„Az volt a legnehezebb, hogy titokban kellett tartanom mindenki előtt, hogy részt veszek a Nicsak, ki vagyok?-ban. Ez ugye azt jelentette, hogy hazudnom kellett. Korábban rengetegszer tettem ezt az életvitelemből kifolyólag és megfogadtam, hogy az új életemben ilyet nem csinálok többé. Megszakadt a szívem, hogy újra kamuznom kellett azoknak, akiket szeretek, hiszen nem mondhattam meg, hogy hová megyek, amikor próbákra jártam” – árulta el a Ripostnak Curtis, aki azt is elárulta, mióta édesapa, sokkal felelősségteljesebb emberré vált.

„Elég sok mindent másképp csinálok. Azt az életvitelt, amit évekig folytattam, azt most nyilvánvalóan nem lehet. Ha azt az életet élném, amit anno, akkor nem is tudom, mi lenne... Egy önző csávó voltam, nem érdekelt semmi, még a családom sem. Ültem a robogó vonaton, és lesz@rtam, hol áll meg. De ez már a múlt. Most a kisfiam és a feleségem állnak az első helyen. Most már miattuk sz@rok le minden mást. Természetesen a munkán kívül.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató