Tóth Andi

Tóth Andi úgy gondolja, irigyeinek köszönheti, hogy törölték Instagram-oldalát. Az énekesnő azért van főleg kiakadva, mert ezzel megélhetését is veszélybe sodorták, ugyanis nem csak rajongóival tartja ott a kapcsolatot, hanem így nem tud eleget tenni szponzori szerződéseinek.

„Körbetelefonáltam az ismerőseim között, kaptam telefonszámokat, a kezembe vettem a dolgokat. Reményeim szerint hamarosan visszakapom az oldalt. Nem azért tomboltam, amikor nem tudtam belépni, mert így nem tölthetek új fotókat és mondjuk nem tudom megmutatni, éppen mit eszem. Nekem ez a fórum a munkámhoz tartozik” – mesélte az énekesnő, aki négy éven át építgette közösségi oldalát, ahol azóta már influencerként is dolgozik.

„Szponzori megállapodásaim vannak, így posztolnom kell bizonyos termékekről. Ha ezt nem tudom teljesíteni, szerződést bontanak velem a cégek, és nem lesz bevételem. Nem értem, miért akarnak irigységből így keresztbe tenni nekem, sosem tennék ilyet mással. Én is látok gyönyörű nőket a közösségi médiában, bennem is van egészséges irigység, de sosem ártanék senkinek, vagy sosem fosztanám meg a bevételétől. Ha nem áll helyre az oldalam, a követőkkel kialakított kapcsolatot, számos együttműködést és bevételt elveszítek” – mondta a Blikknek Tóth Andi.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató