Csepregi Éva

Nem halogathatta tovább az operációt a Neoton Família énekesnője, évek óta szenvedett a porckopástól. A koncerteken ugyan még ugyanúgy ugrált, de már egyre nagyobb fájdalmai voltak. Csepregi Éva ezért vállalta a műtétet, hiszen még sokáig szeretne fellépni, táncolni, biciklizni.

Ahogy a koncerteken, úgy a magánéletében is aktív az énekesnő. Szeret nagyokat sétálni, kirándulni, és imád kerékpárra pattanni. Ebben viszont az utóbbi években egyre jobban akadályozta a porckopás, porcleválás a térdében. Orvosa már régóta javasolta neki a műtétet, de eddig nemet mondott rá.

„Úgy éreztem, most a legjobb időpont, hogy megcsináltassam ezt a műtétet, mert hosszú távon is rengeteg tervem van” – mesélte a Blikknek Csepregi Éva, hozzátéve, hogy egy saját sejtes lipogems nevű eljárással operálták.

A beavatkozás lényege, hogy a hasából levett zsírszövetet fecskendezték be a térdébe, ami segíti a sérült porcszövetek megújulását, gyógyulását.

„Senki nem szereti a műtéteket, de amikor beléptem a klinikára, épp a Latin szerenád szólalt meg a rádióban, úgyhogy megnyugodtam” – árult el részleteket a napilapnak az énekesnő. „Maga a beavatkozás ugyan egy kicsit kellemetlen volt, hiszen tényleg beleszúrtak a térdembe, pontosan oda, ahol korábban fájt, de szerencsére a fejem felett kifeszített műtőstakaró miatt nem láttam semmit belőle. Kibírtam, és annak érdekében, hogy ne kelljen visszafognom magam a jövőben a színpadon, teljesen megérte.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató