Ganxsta Zolee

Zana József halála még jobban összehozta a családot. Ganxsta Zolee azóta még nagyobb támasza édesanyjának, hogy a nehéz időszakon túl legyenek.

81 éves korában hunyt el Zana József. Nem csak gyermekeit, hanem első feleségét, Kassai Ilonát is megviseli a gyász, fia igyekszik tartani benne a lelket.

„Nagyon nehéz időszak ez most az egész családnak. Abból a szempontból szerencsésnek mondhatom magam, hogy az én szeretett kisfiam mellettem áll, és vigyáz rám. Talán most értette meg ő is, mennyire fontos a család. Nem mutatja ki, próbál erős maradni, de őt is megviseli, hogy elvesztette az édesapját” – mondta a Ripostnak Kassai Ilona, majd hozzátette, a színész elvesztése összehozta a családot, és a rapper közelebb került szeretteihez, és mindenben támogatja édesanyját.

„Nagyon sokat dolgozik, de ennek ellenére, ha teheti, minden délben meglátogat, és hoz nekem ebédet. Vagy éppen felhív, hogy ettem-e. A kisfiam tudja, hogy mennyire nehéz most nekem, hiszen Jóskával mi sülve-főve együtt voltunk a válásunk ellenére is, ezért megpróbál minél több időt velem tölteni. Csütörtökön például itt aludt nálam az egész család. Ha ők nem lennének, pokol lenne az élet” – tette hozzá a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő.

Ganxsta Zolee édesanyja szerint a munkába menekül a gyász elől, a rengeteg részvétnyilvánítást pedig egy videóban köszönte meg.

„Nagyon szépen köszönöm, hogy velem éreztetek és mindenki kinyilvánította a részvétét. Tényleg nagyon jól esett. Azt nem mondom, hogy segít, viszont mindenképpen jó tudni, hogy ennyien mellettem vagytok” – idézi a zenészt a lap a videóból.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató