Békefi Viktória és Feng Ya Ou

Számos döntést hoz magával a koronavírus-járvány a magyar sztárok körében is. Vannak, akiket szétválaszt, míg másokat pedig összeköltözésre bír. Utóbbi mellett döntött Békefi Viki és Feng Ya Ou is, akik a Sztárban Sztár leszek! című műsorban találtak egymásra.

Békefi Viki és Feng Ya Ou hónapokkal ezelőtt, a Sztárban Sztár leszek! című műsorban ismerkedtek meg. A fiatalok csak később jelentették be, hogy szerelem alakult ki közöttük. Egy ideje már szóba került közöttük az összeköltözés is, azonban a koronavírus-járvány átalakította terveiket, így előrehozták a nagy lépést.

„Azt nem mondanám, hogy pánikolunk, csak jelenleg épp szedem össze az összes cuccom, ugyanis költözünk ki Vikiékhez Szigetszentmiklósra. Nem azért mert félünk, de jobbnak tartjuk, ha távol vagyunk Budapesttől, ha rosszabbra fordul a helyzet. Viszem magammal minden zenei felszerelésem is, Vikiék házában fogunk majd együtt zenélni és videókat is készítünk” – mondták a szerelmesek a Ripostnak.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató