Szabó Győző

Napokig nem érte el édesanyját a népszerű színész, akkor már nagyon aggódott. Mint később kiderült, kórházba került, nagyon rosszul volt. A híresség még időben ért oda, hogy el tudjon búcsúzni, de édesanyja pár nappal később örökre lehunyta szemét.

Mindenki ismerte, és szerette Szabó Győző édesanyját, Máriát a szabolcsi városban.

„Felfoghatatlan, szörnyű érzés ez... Még nem is igazán tudatosult bennünk, hogy nincs többé – mondta a színész a Blikknek. – Anyu Nyírbátorban lakott, de szinte mindennap beszéltünk telefonon. Amikor már néhány napja nem értük el, rossz érzés fogott el, hogy valami baj történt. Kiderült, nem volt jól, kórházba került. Odautaztunk, de sajnos akkor már nagyon rossz volt az állapota. Végül a szíve nem bírta és feladta a küzdelmet...”

A Valami Amerika sztárja imádta anyukáját, aki rajongott unokáiért. A színész most a temetést intézi, de a kialakult helyzet miatt egyelőre nem tudja, mikor tarthatják meg.

„Ilyenkor annyi érzés és annyi gondolat kavarog az emberben. Rossz, de nem lehet megállni, nem lehet feladni. Itt vannak a gyermekeim, akik miatt tartanom kell magam és erősnek kell mutatkoznom minden pillanatban.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató