Pink

A világsztár közösségi oldalain jelentette be, hároméves kisfiával megfertőződtek a koronavírussal. Pink jól ismert adományozó oldaláról, most pedig újra jószívűségéről tett tanúbizonyságot, komoly összeget ajánlott fel segítségül.

Pinken és fián két héttel ezelőtt jelentkeztek a koronavírus tünetei. Az énekesnő orvoshoz fordult, és a teszt azonnal kimutatta, hogy ők is megfertőződtek. A világsztár bár már előtte is önkéntes karanténban volt családjával, az orvos utasításait követve folytatták azt, most pedig már tünetmentesek.

„Két héttel ezelőtt a hároméves fiam, Jameson és én a COVID-19 vírus tüneteit mutattuk. Szerencsére a vizsgálatot hamar elvégezték, melyek pozitív eredményt mutattak. A családom már otthon volt önkéntes karanténban és az orvosunk utasításait folytatjuk két hete. Pár nappal ezelőtt újra tesztelték a vírust, és már negatív eredményt hozott” – írja az énekesnő a közösségi oldalán, ahol óriási felajánlást tett, ugyanis Temple Egyetemi Kórház Sürgősségi Alapnak és Los Angeles-i polgármesternek is 500-500 ezer dollárt ajánlott fel segítségnyújtásképpen.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató