Tóth Vera

Tóth Vera a nehéz helyzetben sem hagyta bizonytalanságban zenekarát és háttérmunkásait. Az énekesnő a karantén alatt szükség szerint anyagilag is támogatta őket.

„A karantén alatt megkértem a zenészeimet, szóljanak, ha valami nagy baj van. Nem vagyok milliomos, de azért vannak olyan tartalékaim, amit – ha valaki azt mondja, hogy vészhelyzet van – meg tudok osztani” – mondta a Ripostnak az énekesnő, majd hozzátette, számára a pénz közel nem annyira fontos, mint akiket szeret.

Nagyon fontosnak tartja, hogy ha bármilyen lehetőséget kap, ne ő rakja el a nagy pénzt, hanem ossza szét a zenekari tagok között.

„Érezniük kell, hogy biztonságban vannak velem, megbízhatnak bennem, számíthatnak rám. Ez az, ami manapság nagyon hiányzik a zenészeknek” – tette hozzá az énekesnő, majd elárulta, nagy megtiszteltetés számára, hogy rá is gondoltak a szervezők a raktárkoncertek kapcsán, mert így összesen 25 embernek tudott segíteni.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató