Majka

Hetedik alkalommal indult útnak a TV2 népszerű műsora, a Sztárban Sztár. Majka hat alkalommal ült a zsűri székben, ez volt az első, hogy ő nem mondott véleményt az előadásokról. Azonban úgy tűnik, ha nincs is ott, figyelemmel kíséri a versenyt, igaz, ezúttal csak távolról.

Majoros Péter ezúttal külső szemlélőként követi nyomon a Sztárban Sztár című műsort, melyben hat éven át láthattuk zsűrizni. A közösségi oldalán kívánt mindenkinek sok szerencsét, és úgy tűnik, már a kedvenc versenyzője is megvan.

„Sok sikert kívánok a Sztárban Sztár műsornak. 6 évadot ültem végig a zsűriben, sok emberrel viaskodtam, nagyon sokat nevettem, és nagyon élveztem. A zsűriben most az a Bereczki Zoli van, akivel borzalmas nagy bulikat csináltunk a műsor után. (Néha közben is!) Köllő Babettel már 13 éve egy színházi darabban játszottunk, és azóta is imádjuk egymást, Kökény Attila az egyik valaha volt legjobb szereplője ennek a műsornak, a Papp Szabival való barátságunkról meg egyáltalán nem kell semmit mondanom. A szereplőknek sok sikert kívánok, kifejezetten annak a fiúnak, aki Sárkány Évát alakítja. Sok sikert mindenkinek!” – olvasható a rapper posztjában.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató