Kökény Attila

Attila a karantén idején sokáig nem láthatta személyesen a kisunokáját. Áprilisban, születésnapi ajándéka az volt családjától, hogy több hét után végre megölelhette Medit. Ma már szerencsére megszűntek a korlátozások, és gyakran találkozhat szeme fényével. Mint mondja, leírhatatlan szeretet van közöttük.

„Mindenki számára egy új dolog, amikor unokája születik. Ráadásul ez a kisgyermek úgy szeret engem, ha beszélek vele, fülig ér a szája. Ha meglát, szinte ki akar ugrani az ágyból. Egy leírhatatlan szeretet van kettőnk között, és még meg sem szólalt. Akkor lesz igazán végem, ha majd először kimondja nekem, hogy papa. A gyermekeimet is imádom, de ők már nagyok. Más érzés egy fél éves kisgyermeket szeretni, mint egy tinédzsert, vagy egy felnőttet, őket már elég nehezen lehet babusgatni. Egy nagyszülőnek csak az dolga, hogy a tőle telhetőt megadja az unokájának, a nevelése a szülők feladata. Annyit fog rosszalkodni nálam, amennyit csak akar, az sem érdekel, ha felbolygatja a házat” - mondta a Sztár Limonádénak az énekes.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató