Az Álarcos énekes nyomozói

Ahogy arról már beszámoltunk, Gáspár Laci is megfertőződött a koronavírussal, ezért az Álarcos énekes 3. és 4. adásában nem vehet részt. Most kiderült, hogy egy régi versenyző veszi át a helyét, visszatért a Robot, azaz Nagy Ervin.

Az Álarcos énekes első és második adását még azelőtt forgatták, mielőtt kiderült, Gáspár Lacinak pozitív eredményt hozott a COVID-19 tesztje. Míg az énekes karanténba vonult, a forgatások nem állhattak le, így átmenetileg át kellett adnia másnak a helyét. Ezért a harmadik adásába vendégnyomozó érkezik, aki nem más, mint a népszerű színész, az előző évad második helyezettje, Istenes Bence „rémálma”, a Robot, azaz Nagy Ervin.

„Ha megkérdeztek volna, ki az, akit semmiféleképpen nem szeretnék itt látni, akkor azt mondtam volna, hogy a Robotot” – mondta a műsorvezető Bence. Nem véletlenül reagált így, főleg, amikor meglátta, hogy gyermekei édesanyja, Csobot Adél még helyet is cserélt Hargitai Beával, hiszen az előző évadban csak úgy szikrázott Adél és a Robot között a levegő. Viccesen kérte Istenes párját, hogy üljön vissza Sebestyén Balázs mellé.

Fotó: RTL Klub

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató