Sztár Limonádé decemberi lapszám
Megjelent a decemberi lapszámunk Peter Srámek vadonatúj CD-jével! Az énekessel készült interjúból kiderül, régi vágya vált valóra, de mesél a Magyarországon töltött éveiről, terveiről is.
Persze ezúttal sem maradnak el a jobbnál jobb sztorik sem. Például a Dancing with the Stars sztárja, Gabriela Spanic exkluzív interjút adott lapunknak, aki elárulta, ha itt találna rá a szerelem, nem kizárt, hogy Magyarországra költözzön, pláne, hogy kisfia is beleszeretett hazánkba. Sajnos sztárjainkat is sorra éri el a koronavírus, Didi és Poór Péter nekünk mesélt először betegségükről.
Olvashattok a novemberben elhunyt legendáinkról, Való Világról, A Konyhafőnökről, a Farm VIP-ról, Judy például a kedvenc ünnepi menüjét osztotta meg velünk, de még sok-sok érdekességgel, sztárral „találkozhattok”, így Peter lemeze mellé bőven akad olvasnivaló is! Már kapható, keressétek az újságárusoknál! Jó szórakozást kívánunk!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató