Király Linda

Az énekesnő két boston terrier kutyus büszke gazdája. Seven már 16 éve hű társa, akinek egészségéért az utóbbi időben igencsak aggódott Király Linda.

Rengeteg örömet szereznek kutyái Király Lindának, aki több mint tíz éve a kutyatulajdonosok táborát gazdagítja. Az énekesnőnek két boston terrierje van, a 16 éves Seven és a mindössze 11 hetes Brooklyn.

„Elképesztően szeretem a kutyáimat, nagyon figyelek rájuk minden évszakban. Ilyenkor télen különösen, hiszen ahogy lemegyünk sétálni a kis rövid szőrükön keresztül azonnal fázni kezdenek. Igaz, Brooklynt még nem vihetem le, az utolsó oltására várok, de Seven már rutinos „sétáló”. Kiskora óta hozzászoktattam, hogy a téli hidegben be kell öltözni. Mostanra már adja a mancsát, ha csak közelítek felé a kutyaruhával. Muszáj őket óvni, védeni, hogy meg ne fázzanak” – mondta Király Linda, aki Sevenért igencsak aggódott az utóbbi időben.

„Nincs könnyű időszak mögöttünk. Seven már nem fiatal kutyus, epilepsziás, a szíve sem volt egy időben rendben, volt egy hasnyálmirigy-gyulladása, de szerencsére ma már teljesen jól van. Nagyon jót tett neki, hogy Brooklyn csatlakozott hozzá, szinte visszafiatalodott az utóbbi időben! Jó hatással vannak egymásra, Brooklyn neki köszönhetően tanulta meg, hogy a lakásban hol és hogyan végezze el a dolgát. Nem mondom, hogy nem igényelnek sok törődést, de nekem ez természetes, minden percet megérnek, rengeteg szeretet adnak, imádom őket” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Király Linda, aki Instagram profilt is készített a két ebnek.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató