Sztár Limonádé
Ezúttal is CD melléklettel, mégpedig Sláger Tibó: Ravasz ez a tavasz Best of 3. lemezével, és a már megszokott ajándék dupla posztert is megtaláljátok lapunkban. A lemez mellé pedig olvashattok szuper interjúkat is, természetesen Sláger Tibóval, aki most a családját is megmutatta, Nagy Feróval, aki nemrég ünnepelte a 75. születésnapját, Szabó Ádámmal, aki elárulta, rendkívül élvezi a szingli életet. Búcsúzunk a nemrég elhunyt Sas Józseftől. Összeállításunkban sztárjaink arról meséltek, hogy készülnek a járvány utáni időszakra.
Sőt! Magazinunkat fellapozva „találkozhattok” Ganxsta Zoleeval, a Filtol Zenekarral, Sándor Laci Jamival, a Barátok közt szereplőivel, a Dr. Balaton főszereplőjével, a népszerű Exatlon Hungary egyik versenyzőjével, Pál Dénessel, a Charme együttessel, Katicával, Doree-val és nem utolsósorban Tebével!
Jó szórakozást kívánunk a lemezhez és a magazinhoz!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató