Curtis

A járványhelyzet miatti korlátozások következtében – ahogy minden előadó – Curtis sem koncertezhet, ám a zenész igyekszik magát elfoglalni. Új zenei projekteken dolgozik, magánélete pedig szárnyal.

Felemás érzésekkel tekint a mögötte álló egy évre Curtis, aki alig várja, hogy a járvány elvonuljon, a korlátozások megszűnjenek, és ismét színpadra állhasson.

„Nagy érvágás ez minden művésznek, zenésznek, hogy nem állhatunk színpadra. Sokszor mondják, hogy milyen sok erőt adunk a közönségnek: ez fordítva is igaz, minket is tölt, ha koncertezhetünk. Nagyon nehéz, szomorú időszak ez, de igyekszem alkalmazkodni” – mondta Curtis, aki úgy érzi, sokat kapott ettől a korlátozásokkal teli időszaktól is.

„Ha nem áll elő ez a helyzet, soha nem tölthettem volna annyi időt a másfél éves kisfiammal, mint amennyi így megadatott. Sok időt lehetek a kedvesemmel, aki Győrben van, így nem keveset vezetek, de ilyenkor is zenét hallgatok, ötletelek. Zeneileg egy igazán termékeny időszak áll mögöttem, szinte egyfolytában új szövegeken, dalokon dolgozom” – mondta Curtis, aki úgy tűnik, úszik a boldogságban. Szárnyalása a munkában teljesedik ki, számtalan új zenei együttműködést álmodott meg a 2021-es évre.

„Majkával 4 dalt is elkészítettünk, ezek egyelőre a „mélyhűtőben” vannak, de hamarosan elővesszük őket. A Sztárban sztárnak köszönhetően két remek barátra tettem szert, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Szabó Ádámmal februárban jön ki a közös dalunk, de nemcsak vele, hanem Horváth Boldival kiegészülve, hárman együtt is készülünk közös dallal. Szeretem a zenei együttműködéseket, mindig új színt hoznak, inspirálnak. Bár sok mindenkivel dolgoztam már együtt, Caramelhez még nem volt szerencsém. Vele szívesen készítenék közös dalt, ahogy örömmel kipróbálnám magam egy zenei műsorban zsűriként is” – árulta el jövőbeli terveit Curtis a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató