Sztár Limonádé márciusi lapszáma

Már kapható a legfrissebb lapszámunk!

Sokan tudjátok, hogy Sihell Ferry egészségi problémákkal küzdött, most lapunknak mesélt a részletekről. Zalatnay Cini férjhez adná a lányát, Nikit, aki jó ideje hazaköltözött Angliából. Schmuck Andor elárulta, egy gyanús seb okozott riadalmat nála, sőt azt is megtudtuk, jó ideje cukorbetegséggel küzd, ami komoly gondokat okozott számára. Fásy Zsüliett nagyon komoly változáson ment keresztül, nem csak a szemünk láttára vált nővé, hanem több mint 40 kilót fogyott. Radics Gigi az anyaságról, míg Német Kristóf arról mesélt, nyáron végre beköltözhetnek új otthonukba.

Müller Rózsa ezúttal Szirmai Móninak jósolt, Pál Zoli munkásságáról és brutális fogyásáról mesélt, míg Sztojka Tibi kálváriájáról beszélt, néhány hónappal ezelőtt ellopták a hivatalos Facebook-oldalát, Csonka András pedig élménybeszámolót tartott, milyen érzéseket váltott ki belőle, hogy újra Ábel Anita oldalán ébresztheti a nézőket, ezúttal a LIFE TV-n.

Gitus őszintén mesélt, milyen nehéz időszakon van túl családjával, akikkel elkapták a koronavírust. Az Exatlon sem hiányozhat új lapszámunkból, most Virág Andrisról olvashattok. Összeállításunkban sztárjaink elmondták, mit jelent számukra a rock and roll, Palócka Dorisz elárulta, hogyan élte meg az elmúlt időszakot, sőt azt is megtudtuk, jelenleg foglalt-e a szíve, Dred Bíró Zsolt 25 éve dolgozik a zenei pályán, összegezte az útját, Alby pedig elárulta, mi a szíve vágya.

Jó szórakozást kívánunk mindnyájatokat!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató