Bódi Csabi és Emilio

Mint a legtöbben, Bódi Csabi is csodájára jár annak, hogy Emilio milyen sokat fogyott az utóbbi időben. Az énekes felajánlotta jóbarátjának, amint nyitnak a termek, együtt edzenek majd.

Bár a járványhelyzet miatt még nem koncertezhetnek, már a jövőt tervezik az előadóművészek, köztük Bódi Csabi és Emilio is. A két jóbarát legutóbb egy televíziós műsor felvételekor találkozott, amikor is mindenki csodájára járt Emilio fogyásának.

„Nemrég találkoztuk Emilioval, már akkor is ámuldoztam, hogy mennyit fogyott. Most, amikor a felvételhez átöltözött a nadrágszíjat bizony beljebb kellet húznia, mert ismét fogyott. Nagyon jól áll neki ez a forma, rám is rámférne egy kis fogyás” – mondta Bódi Csabi, akinek kollégája azonnal felajánlotta segítségét.

„Szívesen lennék Csabi mentora. Örömmel segítenék neki a mozgásban, mert bár mi se voltunk sose nagy sportbajnokok, a lezárás előtt nagyon rákaptunk a mozgásra. Hetente 3-4 alkalommal edzettünk személyi edzővel, ami most már nagyon hiányzik nekünk. Ha majd lesz rá lehetőség, szívesen edzenék Csabival, de még futni is elmennék vele, csak mozogjunk” – árulta el Emilio, akinek egyetlen dolog maradt az életében, amelynek nagyon nehezen mond ellent.

„Az a helyzet, hogy a szabolcsi töltött káposzta óriási kedvencem. Csabi anyukája, Margó zseniálisan készíti, akárhányszor találkozunk velük mindig arra a töltött káposztára ácsingózom. Mielőtt Csabi belevágna bármilyen életmódváltásba rendezünk egy töltött káposzta evőversenyt. Biztos vagyok benne, hogy én fogok nyerni, mert nincs az a mennyiség, amit azokból a kis, apró töltelékekből ne tudnék megenni” – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató