Liptai Claudia és Pataki Ádám

A színésznő ijesztő helyzetekre emlékezett vissza férjével közös rádióműsorában. Kiderült, a televíziós személyiség többször is életveszélyes szituációba került a Sztárok a fejükre estek című show-ban.

Örök emlékekkel távozott Afrikából Liptai Claudia, aki férjével közös rádióműsorukban, a Sláger FM-en hallható ’ÉdesKettes’-ben idézte fel, hogy milyen hajmeresztő szituációkba keveredett a trópusi kontinensen.

„Elképesztő kaland volt az az 1 hónap, mindenfajta állatokkal volt szerencsém találkozni. Amikor az európai ember először lát skorpiót nem kicsit megijed. Az ott tartózkodásunk végén ez már szinte semmit se váltott ki belőlünk. Csak úgy arrébb toltuk őket az útról a cipőnk orrával. Persze azért voltak izzasztó helyzetek” – emlékezett vissza Liptai Claudia, aki két ilyen szituációt is felidézett.

„Azon a környéken már 20 éve nem láttak fekete mambát. Mi azonban annyira „felkavartuk” ott az aljnövényzetet, hogy előbukkant. Elképesztő izgalmak értek minket, különösen akkor, amikor farkasszemet néztünk egy elefántbikával” – kezdte Liptai Claudia, aki Frei Tamással és Kovács Áronnal került veszélybe.

„Frei Tamás valahogy rosszul számolta ki a benzint, így meg kellett állnunk, hogy az egyik autóból a másikba átszívják az üzemanyagot. A lehető legrosszabbkor, alkonyatkor történt mindez, amikor a legaktívabbak az állatok. Persze a velünk tartó vadőrök mondták, hogy ne menjünk el messzire, de nem így történt. Egyszer csak azt vettük észre, hogy egy nagyon nagy valami néz minket a kritikus támadási zónán belül. Még csak nem is 50, hanem 20 méterre volt tőlünk. A helyi erők nem győztek suttogva kérlelni minket, hogy ne mozduljunk, ne csináljunk semmit, még csak a szemébe se nézzünk az állatnak. Olyan volt, mintha fél óráig álltunk volna ott, mozdulatlanul. Aztán az elefánt egyszer csak megunt minket és továbbállt” – idézte fel a történteket a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató