Puskás Peti

Az énekes már régóta biztos benne, hogy jól döntött, amikor az előadóművészet mellett tette le a voksát, hiszen az idő őt igazolta: megtalálta a helyét ezen a pályán, melyet egykori mentora, Novák Péter is elismer.

Hosszú utat járt be a sikerig vezető úton Puskás Peti, aki nemrég az RTL Klubon látható Nagy szám című műsorban mesélt karrierjéről, pályaválasztásáról. Az énekes úgy érzi jól döntött, amikor a zene és a színház felé lépett.

„A szüleim is művészeti vonalon mozognak, én sem szerettem volna mást csinálni. Egyáltalán nem bántam meg, hogy így döntöttem” – mondta a 95.8 Sláger FM-en az előadóművész, akinek nagyon sokat jelent szülei támogatása.

„Későn, közel 30 évesen költöztem el otthonról, amelynek több oka is volt. Egyrészt nem szerettem volna a kis keresetemet mindenféle rossz albérletekre költeni. Másrészt nagyon szeretek a szüleimmel lenni, nekem az a kikapcsolódás, feltöltődés, ha velük lehetek. Szerintem nem attól lesz valaki felnőtt, hogy minél hamarabb elköltözik otthonról. A felelősség máshol kezdődik: ha a szüleivel lakik, akkor is meg kell, hogy legyen az emberben. Bízom abban, hogy aki ilyen hosszan otthon marad, ugyanúgy gondoskodik magáról is, főz, takarít, leviszi a szemetet, mintha egyedül lenne. Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy harmonikus családi élet, háttér adatott meg nekem, a mai napig is igyekszem minél többet a családommal lenni” – árulta el Puskás Peti, aki a Nagy szám című műsorban egykori mentora, Novák Péter egyik dalát is elénekelte.

„Nagyon katartikus pillanat volt, amikor elénekeltem az ’Ékszer’ című dalt. Egész kamaszkoromban arról álmodtam, hogy zenész legyek, ahogy Novák Péter is. Elképesztően jó érzés volt vele ismét találkozni, beszélgetni és tőle hallani, hogy azt az örökséget, amit ő a Pressertől kapott, tovább tudta nekem adni és úgy látja, jó kezekben van. Nagyon jól esett hallani, hogy szerinte sínen vagyok. Jó volt egy kicsit megállni és végigfuttatni, belegondolni, hogy tényleg egész jól állok” – vallotta be a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Puskás Peti.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató