Retro

Csupán egy félreértésnek köszönheti a KFT együttes, hogy annak idején csak a negyedik helyezést érték el a Táncdalfesztiválon.

Dévényi Tibor

Jó pár éve tombol a retro-láz, legyen szó akár játékokról, ruhákról, vagy zenéről. Ennek jegyében kerül sor szeptemberben arra a fesztiválra, amelyet szeptember 3-án szerveznek Budapesten, olyan résztvevőkkel, mint a 69 évesen is aktív Dévényi Tibi bácsi, és a kölyökidős Kovács Robi.

Marcellina

A nyolcvanas évek kreppelt hajú szaxofonos egyénisége egyszer csak eltűnt a hazai színpadokról, viszont úgy tűnik, nem örökre. Mi több addig, amíg mi itthon nem hallottunk felőle, ő meghódította a világot New Yorktól, Jamaicán át, egészen Kínáig. Beutazta a földet, megszámlálhatatlan turnét és koncertet, rengeteg sikeres eladott lemezt tudhat magáénak. Rajongói mindezek mellett saját ruhamárkáját is megismerhették, amelyet Svájcban és Las Vegasban is sikeresen terjesztett.

David Bowie

Csendben, titokban temették el David Bowie hamvait. Az énekes kérését teljesítette ezzel családja, ő ugyanis nem szerette volna, ha nyilvános lenne búcsúztatása. Nem akart végeláthatatlan tömeget a temetésén. Sőt, a hírek szerint sírkövén sem szerepel majd semmilyen felirat, amiről beazonosíthatná bárki is nyughelyét.

Phil Collins

Előszzör csak bottal, nem sokkal később már tolószékben fotózták le Phil Collinst. A Genesis egykori forintembere állítólag régóta komoly betegséggel küzd.

Mariah Carey

Évek óta HIV-pozitív Mariah Carey testvére, akit jelenleg is egy kórházban ápolnak. Most éppen egy életmentő műtétre lenne szüksége, amihez nincs elegendő pénze. A világhírű énekesnő azonban hallani sem akar nővéréről már több, mint 20 éve, 1994 óta…

Molnár György Elefánt

Az Omega együttes Elefánt becenevű gitárosa 66 évesen, korát meghazudtolóan friss energiákkal zenél. Fél éve megjelent, második szólóalbuma után új együttest alapított, újabb dalokat ír, sőt, már a következő lemezét készíti. És közben két kisfiát is terelgeti a zene világában.

Záray Márta és Vámosi János

Óriási rajongás, sőt imádat övezte a Záray-Vámosi duót, fénykorukban. Az idősebb generáció jól emlékszik az ikonikus énekes-házaspár örökzöld slágereire, de a mai 40 évesek is kívülről fújják a Kacsatáncot. Fél évszádig álltak színpadon, együtt érték el a legnagyobb sikereiket. Kettejük neve a netes keresőben is elválaszthatatlan.

Soltész Rezső: Nem hetvenkedem a korommal!

Énekléssel marad fiatalos

Harangozó Teri:  Méltatlan körülmények között tengődnek a művészek!

„Megérdemelnénk, hogy jobban megbecsüljenek minket!”

Visszatért a Shygys

Újra csúcsra törnek a fiúk!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató