Molnár György Elefánt

Az Omega együttes Elefánt becenevű gitárosa 66 évesen, korát meghazudtolóan friss energiákkal zenél. Fél éve megjelent, második szólóalbuma után új együttest alapított, újabb dalokat ír, sőt, már a következő lemezét készíti. És közben két kisfiát is terelgeti a zene világában.

 - Omega Elefánt Band néven, pár hónapja alakult a zenekarunk – kezdi a Sztár Limonádénak Molnár György Elefánt. – Csupa fiatal, magasan képzett zenészt gyűjtöttem magam köré, akik imádják a rockzenét. Az volt a cél, hogy mindannyian 30 év alattiak legyenek, akik még nem ismertek, de tudok segíteni nekik abban, hogy nagyobb figyelmet kapjanak. Ők is rengeteget adnak nekem a folytonos vidámságukkal, és inspirálóan hatnak rám a dalszerzésben. Pár hete forgattuk első klipünket a Dél keresztje című szerzeményemhez, és már készül az újabb lemezem, a Band közreműködésével.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató