David Bowie

Csendben, titokban temették el David Bowie hamvait. Az énekes kérését teljesítette ezzel családja, ő ugyanis nem szerette volna, ha nyilvános lenne búcsúztatása. Nem akart végeláthatatlan tömeget a temetésén. Sőt, a hírek szerint sírkövén sem szerepel majd semmilyen felirat, amiről beazonosíthatná bárki is nyughelyét.

Néhány nappal váratlan halála után hamvasztották el a legendás énekest. Sírhelyét csak felesége, közös lányuk és Bowie fia tudja, hol található. Az énekes ugyanis azt szerette volna, hogy ne legyen zarándokhely a síremléke.

David Bowie rákbetegségben hunyt el, 69 évesen. A hírek szerint pedig még tele volt tervekkel. Pár nappal korábban, a születésnapján jelent meg legújabb nagylemeze, amelynek folytatását tervezte. Producere szerint azonban hirtelen rohamosan kezdett el romlani az állapota, pedig bíztak abban, hogy legalább néhány hónapig élhet még.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató