Sikersztori

Cairo együttes

Akik ismerik a CAIRO munkásságát, tudják, hogy a csapat tagjai nem elégednek meg a sztori nélküli „image” klipekkel. Legújabb, "Süt a Nap" nagylemezükhöz elsőként készített „Holnap” című kisfilmjük is egy szerelmi szálakat bemutató rövid történet.

Nagy Feró

Nagy Feró nevét a Beatrice frontembereként és színpadi szerepei kapcsán mindenki jól ismeri, több évtizede a zenei élet egyik legfoglalkoztatottabb, legkedveltebb előadója határon innen és határon túl. Páratlan pályafutása alkalmából egy egyszeri és megismételhetetlen életműkoncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a Beatrice 40. születésnapját is méltóképp megünnepelték. Feró most 72 éves, de tele van energiával és turnéra indulnak zenekarával.

Irigy Hónaljmirigy

Az Irigy Hónaljmiriggyel ünnepelte születésnapját Dévényi Tibi bácsi. A teltházas koncerten Kiszel Tünde, Nagy Feró és Pápai Joci is színpadra lépett.

Hatalmas elismerésben részesült nemrég Josh, a Muzsika TV Roadshow buliján. A zenész nemrég adta ki új zeneanyagát, ami rövid időn belül platinalemez lett.

Az énekes egy képpel jelentette be az Instagram oldalán, hogy újra rátalált a szerelem.

Bódi Guszti és felesége, Bódi Margó hatalmas felújításba kezdek, házuknak szinte csak a négy falát tartották meg, minden mást átalakítottak, csakhogy közben több millió forinttal károsították meg őket.

Josh és Busta

Friss dallal és érdekes együttműködéssel rukkolt elő Josh, aki legutóbbi kislemezes felvételét hazánk egyik legnépszerűbb rapperével, Mr. Bustával készítette el.

Redenczki Marcsi

Nem csak jó feleség és családanya, hanem a hétköznapi,civil foglalkozása mellett a színpadon is egyre nagyobb sikereket könyvelhet el magának. Redenczki Marcsi az életből meríti ötleteit a stand uphoz…

Hódi Pamela

Egyedülálló kezdeményezés vette kezdetét. A Bombanő programban Pirner Alma coach, tanácsadó és egzotikus táncos, Vámos Erika műsorvezető, valamint Hódi Pamela modell is megosztják a fogyni és szépülni vágyó nőtársaikkal tapasztalataikat, segítséget nyújtanak abban, hogy elérjék a kitűzött céljaikat.

Novemberben átadták az Emberi Hang díjakat

2016. november 19-én tartották az Emberi Hang díjátadót. A telt házas gálán sorra léptek fel a művészek a színpadon és szinte „sütött”- ahogy az ott lévők mondták, a szeretet. Ezen az eseményen senki nem nézte kinek milyen a bőre színe, kinek mi a vallása, kinek mi a betegsége. Senki nem volt kirekesztő. Békében, toleránsan, boldogan ünnepelték a díjazottakat.

Varga Vince

Hihetetlen, hogy végleg a múlté lett és mára már csak emlék maradt a Városligeti Sörsátor és az ott tartott fergeteges bulik. Varga Vince hosszú éveken át szórakoztatta itt a közönséget sokak örömére. Az énekes most elárulta lapunknak, mi lett a sorsa a legendás sátornak és folytatódnak-e valahol a jó hangulatú esték.

Zana József és Kriszt László

Megjelentek pletykák, szóbeszédek, hogy visszatér a nagy öreg! Utána jártunk, s a hír igaznak bizonyult, annál is inkább mert Zana József tele van tervekkel. A színész, több mint öt évtizedet töltött el a Vidám Színpadon, ebben bizonyára csúcstartó.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató