Sikersztori

Klajkó Szandra

Nemrég jelent meg Klajkó Szandra első könyve LélekLazító címmel, kártya melléklettel. Ahogy az énekesnő mondja: a kötetben pozitív és léleklazító gondolatok találhatóak. Már a könyv bemutatóján is túl vannak, ami nagyon jól sikerült.

Nagy Natália

Egy Balaton melletti kis faluban, Aszófőn él Nagy Natália, akit mostanság több zenei műsorban is láthatunk és egyre inkább ismerős lehet az olvasóknak. Nati 5 éves kora óta énekel és táncol és mai napig csak a zene körül forog az élete.

Pribelszki Norbi és Tóth Marci - pøla

Pribelszki Norbi tavaly ősszel lépett ki a Barátok köztből. Azóta sokkal jobban tud koncentrálni zenei karrierjére. Zenésztársával alapítottak egy formációt pøla néven, melynek dalai egyre népszerűbbek. A fiatal zenész élete most jó úton halad, és végre kiteljesedhet abban, ami korábban is közel állt a szívéhez: a zenében.

Kriszt László

Kriszt László rendező-koreográfus 40 éve van jelen hazai színházi életben. Mint fiatal pályakezdő a Színház és Filmművészeti Főiskolán tanult Kazán István osztályában, majd több éves szabadúszás után bekerült a Fővárosi Operettszínházba, ahol több emlékezetes alakítással hívta fel magára a zenés szakma figyelmét. Mint elmondta, „akkor nagyon jól a ment a szekér”.

Cairo együttes

Akik ismerik a CAIRO munkásságát, tudják, hogy a csapat tagjai nem elégednek meg a sztori nélküli „image” klipekkel. Legújabb, "Süt a Nap" nagylemezükhöz elsőként készített „Holnap” című kisfilmjük is egy szerelmi szálakat bemutató rövid történet.

Nagy Feró

Nagy Feró nevét a Beatrice frontembereként és színpadi szerepei kapcsán mindenki jól ismeri, több évtizede a zenei élet egyik legfoglalkoztatottabb, legkedveltebb előadója határon innen és határon túl. Páratlan pályafutása alkalmából egy egyszeri és megismételhetetlen életműkoncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a Beatrice 40. születésnapját is méltóképp megünnepelték. Feró most 72 éves, de tele van energiával és turnéra indulnak zenekarával.

Irigy Hónaljmirigy

Az Irigy Hónaljmiriggyel ünnepelte születésnapját Dévényi Tibi bácsi. A teltházas koncerten Kiszel Tünde, Nagy Feró és Pápai Joci is színpadra lépett.

Hatalmas elismerésben részesült nemrég Josh, a Muzsika TV Roadshow buliján. A zenész nemrég adta ki új zeneanyagát, ami rövid időn belül platinalemez lett.

Az énekes egy képpel jelentette be az Instagram oldalán, hogy újra rátalált a szerelem.

Bódi Guszti és felesége, Bódi Margó hatalmas felújításba kezdek, házuknak szinte csak a négy falát tartották meg, minden mást átalakítottak, csakhogy közben több millió forinttal károsították meg őket.

Josh és Busta

Friss dallal és érdekes együttműködéssel rukkolt elő Josh, aki legutóbbi kislemezes felvételét hazánk egyik legnépszerűbb rapperével, Mr. Bustával készítette el.

Redenczki Marcsi

Nem csak jó feleség és családanya, hanem a hétköznapi,civil foglalkozása mellett a színpadon is egyre nagyobb sikereket könyvelhet el magának. Redenczki Marcsi az életből meríti ötleteit a stand uphoz…

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató