Adát autóval ajándékozták meg

Ada élete könnyebbé vált, mióta új autóval járhatja a várost. A SportVerda egy kis járgánnyal ajándékozta meg a nyár nagy részére, hogy egyszerűbben tudja elintézni a mindennapi teendőit.

- Nagyon szeretek vezetni, a fél életemet a kormány mögött töltöm. A műsorban sportos, aranyos, kis autót teszteltünk, amibe teljesen beleszerettem. A próbakör után István meglepett, hiszen néhány hónapra megkaphattam a kis csodát. Rögtön arra gondoltam, lesz mivel közlekednünk a párommal, Mátéval – kezdte a műsorvezető, akinek ikreit otthon kell hagynia, amikor a sportautóval rója a köröket.

- Nem egy családbarát jármű, viszont nagyon csajos, a parkolás is sokkal könnyebb ezzel, mint a kombimmal. Nemcsak barátnős hétvégét tudok szervezni vele, hanem Mátét is el tudom vinni a Balatonra, amikor itthon van. Így végre kicsit kettesben is romantikázhatunk. Őt nem zavarja, ha én vezetek, ő pedig az anyósülésen utazik. Sőt az ő autóját is vihetem bármikor, nem félti, nem presztízs számára ez a dolog.

Tordai István, a műsor házigazdája nagyon hálás, hogy mindig elfogadja a műsorban való szereplést.

- Ada mindig félreteszi a fontos teendőit, amikor felkérem, hogy szerepeljen. Ezért arra gondoltam, megajándékozom. Láttam rajta, hogy nagyon örül, úgyhogy jól sikerült a meglepetés.