Varga Vince

Hihetetlen, hogy végleg a múlté lett és mára már csak emlék maradt a Városligeti Sörsátor és az ott tartott fergeteges bulik. Varga Vince hosszú éveken át szórakoztatta itt a közönséget sokak örömére. Az énekes most elárulta lapunknak, mi lett a sorsa a legendás sátornak és folytatódnak-e valahol a jó hangulatú esték.

„14 évvel ezelőtt egy jótékonysági koncerten léptem fel Zsámbékon, ahol egy gyerekkori barátom, Dobos Kata, az Abba Feeling zenekar kitűnő énekesnője is szerepelt. Ő ekkor már a Városligeti Sörsátorban énekelt a zenekarával. Ezen az estén Séder Krisztián is jelen volt, (később a Sörsátor ügyvezetője, egyik tulajdonosa lett) aki felvetette a lehetőséget egy vasárnapi délutáni "próba fellépésre".  Természetesen örömmel igent mondtam!” – kezdte történetét a Sztár Limonádénak Vince.

„Ekkor hallgatott meg Krisztián édesapja, Séder Józsi bácsi, az akkori tulajdonos is. Ez a vasárnap olyan jól sikerült, hogy azóta szinte majdnem minden hétvégén énekeltem ott” – folytatta az énekes, aki hosszú éveken át szórakoztatta a városligeti közönséget, nagyon nagy sikerrel.

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!