Hatalmas elismerésben részesült nemrég Josh, a Muzsika TV Roadshow buliján. A zenész nemrég adta ki új zeneanyagát, ami rövid időn belül platinalemez lett.

Platinalemezt szerezni már régen is nagy szó volt, de 2017-ben, - amikor szinte mindenki letorrentezi az általa kiválasztott zenéket, - még nagyobb teljesítmény.  Joshnak csupán pár hete jelent meg az új hanganyaga a Sztár Limonádé magazin mellékleteként, de annyira elkapkodták, hogy hamar platinalemez lett belőle.

„Manapság a zenére vágyók, ebben a digitális korban, már nem nagyon fáradnak be a boltokba, hogy megvegyék az általuk kedvelt előadó CD-jét. Nagyon sokat járom az országot, és ennek ellenére is mindenhol a cédémről kérdezgetnek, hogy hol lehet megvásárolni, vagy már megvásárolták és dedikáltatni szeretnék. Ez elmondhatatlanul jó érzés nekem, és nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, hogy platinalemezt kaptam ilyen rövid időn belül” - árulta el lapunknak Josh.

További részletek a következő Sztárlimonádé magazinban...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató