Nagy Feró

Nagy Feró nevét a Beatrice frontembereként és színpadi szerepei kapcsán mindenki jól ismeri, több évtizede a zenei élet egyik legfoglalkoztatottabb, legkedveltebb előadója határon innen és határon túl. Páratlan pályafutása alkalmából egy egyszeri és megismételhetetlen életműkoncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a Beatrice 40. születésnapját is méltóképp megünnepelték. Feró most 72 éves, de tele van energiával és turnéra indulnak zenekarával.

„Simán végigtáncolom és énekelem a 2,5 órás bulit. Engem a Jó Isten tart egészségesen. Úgy érzem, teljesen rendben vagyok. Igaz, focizni eljárok” – mondta Feró, akinek szerencsére orvosi kivizsgálásokra sem kell járjon.

„Olyan ez, mint amikor megállít egy rendőr az országúton, aki mindenáron meg akar büntetni. Ha nagyon akar, úgyis talál valamit” – fogalmazott Feró, és azt is elmondta az AcNewsnak adott interjújában, hogy a rockerekről szóló sztereotípiáról, miszerint "szex, drog, pia, rock and roll" mi a véleménye.

„Mindenekelőtt a rock and roll. A drogokkal sosem volt kapcsolatom. A piával nyilván volt, igaz, a Beatricében szabály, hogy a koncerteken sosem iszunk. Részegen nem lehet dolgozni, és nem lehet végigcsinálni egy rendes bulit. Fontos megjegyeznem, hogy sosem munka közben iszom” – tette hozzá és azt is elárulta, az ágyban sincsenek problémái…

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató