Cairo együttes

Akik ismerik a CAIRO munkásságát, tudják, hogy a csapat tagjai nem elégednek meg a sztori nélküli „image” klipekkel. Legújabb, "Süt a Nap" nagylemezükhöz elsőként készített „Holnap” című kisfilmjük is egy szerelmi szálakat bemutató rövid történet.

A klip érdekessége, hogy a tagokon kívül főszereplője az a Dara Edit, aki korábban több szépségversenyt nyert: 2013-ban a "Miss Tourism Planet" világversenyen, a "Miss Bikini", 2014-ben pedig a "Miss Alpok Adria" győztese volt. A fiúknak már csak ezért, a csajoknak pedig a tomboló érzelmek miatt érdemes belekukkantani a kész műbe.

A forgatás amellett, hogy a korábbiakhoz hasonló, jó hangulatban zajlott, nem volt teljesen zökkenőmentes.

- Operatőrünknek, Robinak, amikor a forgatáshoz szükséges felszerelést pakolták feltűnt, hogy egy rendőrautó többször lassítva ment el a parkoló, klipben szereplő járművünk mellett, és szólt, hogy talán máshova kellene állni vele vagy vegyük korábbra a felvétel végére ütemezett autós részeket - emlékezett vissza Csaba, az együttes vezetője, egyben a klip forgatókönyvírója.

- Igen ám, de amikor Csaba az autóval szeretett volna elindulni, a plusszban felhelyezett kormányzár nem akart kinyílni, beragadt - teszi hozzá Emese, az együttes énekese. - Csabának fűrésszel kellett levágnia! Nagyon vicces volt ez a kis affér, de teljesen nyugodtak voltunk, mert tudtuk, hogy „mindig minden” van nála a csomagtartóban. Fűrészlap is volt, ha kellett volna, talán még egy láncfűrész is akadt volna.

Az eredmény megtekinthető a CAIRO YouTube csatornáján vagy a zenecsatornákon.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató