Pribelszki Norbi és Tóth Marci - pøla

Pribelszki Norbi tavaly ősszel lépett ki a Barátok köztből. Azóta sokkal jobban tud koncentrálni zenei karrierjére. Zenésztársával alapítottak egy formációt pøla néven, melynek dalai egyre népszerűbbek. A fiatal zenész élete most jó úton halad, és végre kiteljesedhet abban, ami korábban is közel állt a szívéhez: a zenében.

Pribelszki Norbi sokaknak ismerős, hiszen három éven át alakította Mayer Ottót a népszerű RTL Klub szappanoperájában. Az egykori Barátok köztös fiú nem először csillogtatja meg zenei tudását, hiszen korábban is írt dalokat, számos nagy sikerű klipben tűnt fel. Tóth Marcival közösen alkottak egy formációt pøla néven, és idén már több klipjük is felkerült a Youtube-ra.

- Tóth Marcival régre nyúlik vissza a kapcsolatunk. Jó barátságban voltunk, amikor úgy döntöttünk, hogy közös produkciót hozunk létre. Először hárman voltunk, Kovács Gyopárral is csatlakozott hozzánk. Közösen is alkottunk dalokat, de később Gyopinak a színházi elfoglaltságai miatt erre nem jutott elegendő ideje és energiája. Marcival azonban folytattuk tovább kettesben pøla néven. Közösen folynak a munkák, mindketten írunk szöveget is, havonta készülnek új dalok, és mindketten úgy gondoljuk, szépen haladunk előre – mesélte lapunknak Norbi, aki mesélt zenésztársával való kapcsolatáról is.

- Zeneileg nagy az összhang közöttünk, mindkettőnknek vannak jó ötletei, ha netán egyikünknek adódik egy kisebb zenei válsága, akkor egymás segítségére vagyunk – tette hozzá a Barátok közt egykori színésze, aki boldogan osztotta meg velünk, hogy egyre több felkérésük érkezik.

- Új menedzserünk van, áprilisban kezdtük el a klubturnét, havi közel 10 fellépésünk mindig van, járjuk az országot, a klubokat országszerte, ahol minden pøla rajongó találkozhat velünk!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató